Skip to main content

Grossist Sverige

Områden

Vi strävar efter att erbjuda enastående köttprodukter till restauranger, handlare och andra företag inom livsmedelsbranschen i hela landet.

Vi tjänar alla områden

Från norr till söder, från öst till väst – oavsett var din verksamhet är belägen, är vi här för att betjäna dig. Vi har etablerat ett omfattande distributionsnätverk som täcker hela Sverige, vilket gör det möjligt för oss att leverera våra premium köttprodukter till ditt företag, var du än befinner dig. Oavsett om du driver en restaurang i Stockholm, en mataffär i Malmö eller en cateringverksamhet i Umeå, kan du lita på oss för pålitliga och snabba leveranser av färskt kött av högsta kvalitet.

Recension

Snabb och tillförlitlig!

De erbjuder ett imponerande urval av kött av högsta kvalitet, och deras leveransservice är snabb och tillförlitlig!
Johan, kökschef

Recension

Min trogna leverantör!

JR Fenix har varit min trogna leverantör i flera år nu, och jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med deras service och produkter”!
Peter, livsmedelshandlare

Recension

Trevligt bemötande.

Trevliga och kunniga. Gott bemötande, god kommunikation och levererade ett utmärkt kött.
Maria, cateringföretagare

Recension

Aldrig varit besviken!

Jag har använt JR Fenix som min huvudleverantör för kött till min restaurang i över ett år nu, och jag har aldrig varit besviken.
Anna, restaurangägare

Engagemang för kvalitet och service

Vi på JR Fenix är dedikerade till att erbjuda våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när det gäller både produktkvalitet och service. Vårt team av köttspecialister arbetar hårt för att säkerställa att varje bit kött uppfyller våra höga standarder och att varje leverans når dig i tid och i perfekt skick. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående kvalitet, tillförlitlighet och support.

Börja din resa

Bli kund hos JR Fenix

Sikta högt och välj JR Fenix för kvalitetskött och pålitlig service som överträffar förväntningarna.